Docent: Nancy Watchman
Website: www.yogasat.nl

Mag ik je voorstellen aan Nancy? Opgegroeid in Hardenberg. Nancy is een rustige, kleine vrouw met een groot bewustzijn. Ze heeft aandacht voor verbinden met je bron en je innerlijke wijsheid.

Mijn naam is Nancy Watchman, oprichtster van Yogasat. Een naam die staat voor verbinding en waarheid. Twee woorden die voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Iedereen heeft een eigen waarheid, een eigen weg te gaan met een geheel eigen verhaal. Het drukke bestaan, de snelle ontwikkeling van technologie, onuitputtelijke informatiestromen, het willen voldoen aan hoge verwachtingen van anderen of de lat hoog leggen voor jezelf, kan ervoor zorgen dat je ‘letterlijk’ en ‘figuurlijk’ opgebrand raakt.

Wat kan Kundalini-Yoga voor je betekenen? 

Het beoefenen van yoga maakt je bewust van bepaalde patronen, kan je nieuwe inzichten geven, heeft een positieve werking op allerlei lichamelijke klachten en draagt bij aan een algeheel gevoel van ontspanning.

Je kunt op mijn website www.yogasat.nl meer informatie vinden. 

 

Voor wie is Kundalini-Yin-Yoga geschikt?

Ik ben gecertificeerd kundalini en yin yogadocente. De lessen zijn toegankelijk voor zowel een beginnende als een gevorderde yogabeoefenaar. De kundalini yoga is een dynamische yogastijl en met yin yoga worden houdingen langer ingenomen. 

Of yoga bij je past en welke vorm, daar kom je pas achter als je het zelf hebt ervaren. 

Wil je meer weten of je opgeven voor deze les?

Je bent van harte welkom. Stuur een mailtje naar Nancy via info@yogasat.nl of vul op haar eigen website www.yogasat.nl haar contactformulier in. Ze reageert altijd binnen enkele dagen.