Docent: Marika Meijer

Website: www.marikayoga.nl

Mag ik je voorstellen aan Marika? Marika is een moedige vrouw met een groot hart. Ze heeft een heerlijk gevoel voor humor en houdt rekening met haar eigen en andermans grenzen.  

Mijn naam is Marika.

Sinds 2019 ben ik volledig gediplomeerd yoga-docent. De 4-jarige opleiding heb ik gevolgd in Deventer bij Maartje van Hooft met daarna allerlei bijscholingen op yogagebied. De stoelyoga opleiding heb ik gevolgd bij Stoelyoga Nederland.

Voordat ik aan de yoga-opleiding in Deventer begon, was ik altijd druk in de weer op kantoor, veel denk en doe werk en liefst alles tegelijk in 3 vreemde talen. Dat vond mijn lijf niet fijn en uiteindelijk  werd ik ziek, schildklierziekte van Hashimoto. Ik ben niet iemand die de moed dan opgeeft. Nee: ik ga altijd op zoek naar mogelijkheden en die vond ik in de yoga en nu in het zélf  lesgeven van stoelyoga.

Wat kan Stoelyoga voor u betekenen?

Het zit hem niet in de grootsheid van oefeningen of in hoever je kunt rekken of bewegen of met je tong op je knieën om te bewijzen dat je iets hebt gedaan. Zoek het eens in kleinheid  en wees lief voor je lijf. Met de oefeningen op de stoel, en soms ook echt er naast of erachter want de stoel is ons hulpmiddel, zul je ervaren dat je heerlijk hebt bewogen en ook meer tot rust zult komen. De adem, daar oefenen we uiteraard ook mee. Daar maken we ruimte voor in je lijf. 

 

Voor wie is Stoelyoga geschikt?

Stoelyoga is geschikt voor mannen en vrouwen, met en zonder klachten. Ik geef les met humor en met beide voeten op de grond, letterlijk en figuurlijk. Kom het eens proberen en mocht je twijfelen, informeer of het wat voor jou is of voor iemand die je kent.

 

Wil je meer weten of je opgeven voor de les?

Bel of app Marika op (06) 12084674 of stuur een mailtje naar info@marikayoga.nl