Docent: Helen Landstra
Website: www.refeel.nl

Mag ik je voorstellen aan Helen? Geboren en opgegroeid in Hardenberg. Helen is een veelzijdige, sportieve en gevoelige vrouw die oog heeft voor je innerlijke wereld.    

Ik ben Helen Landstra-Heuver, sinds 2018 trotse eigenaar van Refeel een praktijk voor psychosociale therapie en familie opstellingen.

 

Refeel

Refeel gaat over het hervoelen en ontdekken van je eigen gevoel. Om zo weer een stukje dichterbij jezelf te komen. Naast psychosociaal therapeut ben ik Body Balance-instructrice en geef ik nu ook Yin-Yoga lessen, waarbij het in contact staan met lichaam en geest centraal staat. Ik ben sportief en houd van uitdagingen. Wielrennen, tennis/padel en yoga vind ik heerlijk om te doen.  Verder ben ik gelukkig getrouwd en moeder van drie leuke kids. Een vrouw met een passie voor het leven en deze passie wil ik graag delen met mensen die hier even hulp bij nodig hebben. 

Wat is Yin-Yoga?

Yoga is er in verschillende varianten. Yin-Yoga is een vorm van yoga die vooral gericht is op de verbinding tussen lichaam en geest. Yin (Your Inner Nature) is een stille, meditatieve vorm van yoga. Dat maakt Yin-Yoga een mooie tegenhanger van het gehaaste en prikkelvolle leven dat veel mensen ervaren. 

Wil je je flexibiliteit vergroten of wat meer balans vinden in je leven? Yin-Yoga kan zowel fysiek als mentaal ruimte geven. Bij Yin-Yoga worden vooral het bindweefsel en de spieren opgerekt en gestimuleerd. Dit zorgt uiteindelijk voor een flexibeler, soepeler en sterker lichaam. Doordat je langere tijd (drie tot zes minuten) in de houdingen blijft zitten en de les in stilte wordt gevolgd, kan deze vorm van yoga ook een rustgevend en meditatief effect hebben. Eén van de mooiste effecten van Yin-Yoga is de innerlijke stilte die het kan brengen.

 

Voor wie is Yin-Yoga geschikt? 

Yin yoga is geschikt voor vrijwel iedereen en kan verlichting geven bij fysieke of mentale klachten. 

 

Waarom Yin-Yoga? 

  • Verhoogt je weerstand
  • Leert je dieper ontspannen 
  • Verbetert je zelf herstellend vermogen 
  • Vergroot je weerbaarheid
  • Zorgt voor een beweeglijker en sterker lichaam
  • Verbetert je nachtrust

 

Refeel your inner nature en geef je op voor de Yin-Yoga! 

Ik geef de yogales elke maandagochtend van 11.00 tot 12.00 uur in Praktijk Open Hart aan de Stuwdijk 1 in Hardenberg. 

 

Wil je meer weten of je opgeven voor de les? 

Bel of app me op (06) 22185583 of stuur een mailtje naar helen@refeel.nl